Tags : Specialja

Specialja e mbajti “fshehur” për 2 muaj aktakuzën ndaj Thaçit

Aktakuza ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, për të cilën u njoftua sot, ishte dorëzuar para 2 muajsh nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë në Dhomat e Specializuara. Kështu thuhet edhe në komunikatën që publikoi emrat e dy të akuzuarve, në të cilën potencohej se ata akuzoheshin për rreth 100 vrasje duke përfshirë […]Read More