Tags : Spitali “Isa Grezda”

GJAKOVË

Raporti i Spitalit “Isa Grezda” për datën 23 Tetor 2021

Përmes një raporti të publikuar nga Spitali i Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë është bërë e ditur se aktualisht në këtë institucion shëndetësor 9 pacientë janë të hospitalizuar dhe duke u trajtuar për Covid-19. Të dhënat nga Spitali i Përgjithshëm “Isa Grezda” janë këto ↓ : • 9 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid […]Read More

GJAKOVË

Raporti i Spitalit “Isa Grezda” për datën 4 Shtator 2021

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë po vazhdon të trajtojë pacientët e infektuar me Covid-19. Bazuar në raportin e 24 orëve të fundit, të hospitalizuar janë 106 pacientë të cilët kanë rezultuar 86 pozitiv, 12 të konfirmuar negativ dhe 8 të pakonfirmuar. Me CPAP maskë janë 4 pacient, ndërsa me oksigjeno-terapi 70 pacientë. Ju […]Read More

GJAKOVË

Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës publikon raportin e plotë për

Raporti Punës, Korrik 2021 në Spitalin e Përgjithshëm Gjakovë •Gjatë muajit Korrik, kemi pasur të hospitalizuar: 1471 pacientë. •Janë kryer 147 operacione ( 39 Kirurgji , 26 Ortopedi , 9 Urologji, 7 Oftalmo, 10 Gjinekologji,56 Akusherike) . •Gjatë këtij muaji kanë lindur 84 djem dhe 83 vajza (56 lindje me prerje cezariane). •Sa i përket […]Read More

GJAKOVË LAJME

Në Spitalin e Gjakovës 49 pacientë në trajtim nga COVID-19

Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, është ulur numri i pacientëve që po trajtohen nga Sars-Cov-2. Bazuar në raportet e datës 6 maj 2021 nga klinikat COVID të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 498 pacientë, 376 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 28 pacientë […]Read More