Tags : Stone Castle

LAJME

Stone Castle shpërndan pako ushqimore dhe higjienike në SOS fshat

Kompania Stone Castle sot ka shpërndarë pako ushqimore dhe higjienike për fëmijët e SOS fshatit në Prishtinë. Fëmijët dhe të rinjët e SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, në këto ditë plot sfida për mbarë botën, po e ndjejnë së nuk janë të vetëm, pasi që qytetarët dhe bizneset po ofrojnë përkrahjen e tyre që ata […]Read More