Tags : Ulqin

Lajm i mirë për ata që e duan Ulqinin, Mali

Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar se Kosova, Shqipëria, Bosnje dhe Hercegovina, Izraeli, Libani dhe Singapori, janë në listën “e verdhë” të rrezikshmërisë nga pandemia e coronavirusit. Qytetarëve të këtyre vendeve, për të hyrë në Mal të Zi, u kërkohet testi për COVID-19 sipas metodës PCR dhe ai serologjik – Elisa ose ECLIA , […]Read More

Lajm i mirë për kosovarët: Zyrtarë nga Ulqini njoftojnë për

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq, dhe drejtori i Organizatës Turistike së Ulqinit, Fatmir Gjeka, si dhe zyrtarë tjerë nga kjo komunë kanë prezantuar ofertën verore për këtë vit. Nënkryetari i Komunës së Ulqinit, Astrit Hoxha, tha se kanë bërë zbritje të çmimit të shërbimeve. “Pas një periudhe 3 mujore, komuna e Ulqinit ka […]Read More