Tags : Ura

Kinë | Njihuni me urën në qiell, shtrihet në tetë

Është e lehtë ta kuptosh pse “Kristali” është një nga atraksionet më interesante në Kinë. Objekti magjepsës është i projektuar nga Moshe Safdie, dhe njihet si “urën në qiell” të lartë 250 metra, përcjell Telegrafi. E njohur si ndërtesë horizontale, ajo shtrihet përgjatë 350 metrave në tetë objekte të tjera, që plotëson kompleksin “Raffles City […]Read More