Tags : Varreza

E turpshme: Dëmtohen varrezat e Romëve, Ashkalive dhe Egjiptasve në

Janë dëmtuar nga persona ende të paidentifikuar nga organet e rendit varrezat e komunitetit, rom, ashkali dhe egjipas në komunën e Rahovecit. Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka reaguar duke i ftuar organet e rendit që të ndricojnë këtë akt të cilin e ka quajtur çnjerëzor. Ai ka kërkuar që autorët e këtij […]Read More