Tags : Vesel Krasniqi

MTI nxjerr udhëzim për mbajtjen e dasmave

Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin i cili i ndalonte tubimet, aktivitetet sportive dhe punën e pishinave, për çka edhe u hap mundësia e organizimit të dasmave nga data 1 korrik e këtij viti, por duke respektuar një udhëzues që do të publikohet ditëve në vijim. Ministri i Industrisë dhe Tregtisë, Vesel Krasniqi, tha për […]Read More