Teniseret e KT “Sporek” Reina Selmanaj dhe Amela Sina më të mirat e vitit 2021 në kategorinë ‘orange’

 Teniseret e KT “Sporek” Reina Selmanaj dhe Amela Sina më të mirat e vitit 2021 në kategorinë ‘orange’

Klubi i tenisit “Sporek” edhe këtë vit rrëmbeu disa çmime të rëndësishme të ndara nga Federata e Tenisit të Kosovës.

Përkundër sfidave dhe mungesës së fushave të tenisit fëmijët që janë pjesë e klubit gjithmonë ja kanë dalur të triumfojnë.

Trajneri i klubit Lorik Haxhishabani tha se çmimet janë motiv për të vazhduar më tutje.

Vajzat fituese në kategorinë “Topi i portokalltë” ndihen të lumtura me çmimet e fituara.

Edhe teniseret tjera thonë që çmimet e shoqeve janë motiv për të punuar më shumë.

Klubi I tenisit “Sporek” ka grubulluar më shumë se 130 tituj dhe shpërblime të tjera që nga themelimi I tij si klub.

Edhe pse vazhdimisht ushtrimet këta sportistë I kanë zhvilluar në terrene jo adekuate ata kanë arritur të korrin suskese vit pas viti.

Momentalisht klubi numrëron 5 trajnerë të licensuar nga federate ndërkombëtare e tenisit. /Syri Vision/

LAJME TË TJERA