“Tetori rozë, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit”

 “Tetori rozë, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit”

Muaji Tetor, shënon fillimin e muajit të ndërgjegjësimit në përpjekje për parandalimin e kancerit të gjirit.

Kjo fushatë ndërkombëtare vjetore synon të edukojë rëndësinë e kontrollit të hershëm, informimin, parandalimin, diagnostikimin, trajtimin dhe kurimin e kësaj sëmundjeje.

Pikërisht kjo ishte tema që trajtuam në emisionin e së shtunës në Syri, Me Elditën me të ftuarat: Dr. Drita Pazhari, patologe dhe Arnisa Osmani, gruaja e cila është në betejë me këtë sëmundje dhe që inspiroi me energjinë e saj të mirë e vullnetin e madh.

Ju të plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

LAJME TË TJERA