Tronditet klubi amerikan, qëllohet për vdekje lojtari i tyre 18 vjeçar!

 Tronditet klubi amerikan, qëllohet për vdekje lojtari i tyre 18 vjeçar!

Dexter Rentz, 18 vjeç, i cili luajti për ekipin amerikan të ragbit në Universitetin e Orlando Louisville, u qëllua për vdekje pas një sulmi të shtunën në mbrëmje.

Lojtari amerikan i ragbit Dexter Rentz, i cili luajti në Universitetin Orlando Louisville, u sulmua të shtunën në mbrëmje.

18-vjeçari dhe 3 miqtë e tij u sulmuan me armë gjatë natës. Ndërsa Rentz vdiq, u njoftua se miqtë e tij ishin shtruar në spital.

Rentz ishte një emër premtues dhe pas sukseseve te Louisville ai nënshkroi një kontratë afatgjate me Universitetin Kentucky në dhjetor.

LAJME TË TJERA