Urgjentisht nevojiten edhe 600 euro për shërimin e vogëlushit nga Gjilani

 Urgjentisht nevojiten edhe 600 euro për shërimin e vogëlushit nga Gjilani

Pesëvjeçari nga Gjilani, Dion Gashi, vuan nga sëmundja e leukemisë Akute.

Lymphoblastic dhe ka nevojë urgjente për trajtim jashtë vendit.

Shuma e nevojshme për trajtim në Turqi është 140 mijë euro. Ndërsa sipas familjarëve tani iu nevojitet grumbullimi edhe i 600 eurove.

Llogaria Bankare është në emrin e nënës së Dionit, (Zade Gashi).

IBAN: XK05 20-32-0001839572-59

Swift Code: TEBKXKPR

Numri i telefonit: 049 552 527

LAJME TË TJERA