Vdekja e 6 vjeçares nga goditja e autobusit: Familja Sahiti ia falë gjakun familjes Boletini

 Vdekja e 6 vjeçares nga goditja e autobusit: Familja Sahiti ia falë gjakun familjes Boletini

Një ngjarje tragjike ka ndodhur para disa ditësh, ku autobusi shtypi për vdekje një 6 vjeçare.

Por, hoxha Fatmir Latifi pajtoi dy familjet.I pranishëm ishte edhe kryetari Agim Bahtiri.

Njoftimi i hoxhës:Para pak qastesh Hoxha Fatmir Latifaj pajtoj familjen Sahiti dhe familjen Boletini, në varrezat e fshatit Gushafc (aksidenti me fataliteti i 6 vjeqares Oregesa Sahiti). Video e pajtimi del sot në mbrëmje.

PROCESVERBAL MBI PAJTESË

Sot me datën 29.06.’20 e hane në Xhaminë e Gushvcit – Mitrovicë me emrin e Allahut është arrit PAJTIMI në mes familjes BOLETINI fshati Boletin-Mitrovicë & familjes SAHITI fshati Gushavc-Mitrovicë.

Pershkrimi i rastit:

Me datën 26.06.’20 në Mitrovicë rr.Shemsi Ahmeti vozitësi i autobusit Enver Avni Boletini e godet me bus vajzën e vogel tash më të ndjerë Orgesa Mehdi Sahiti e cila nuk i’u mbijetoj plagëve të marrura dhe dorëzoj shpirtin e saj tek Allahu i lartësur!

Kryefamiljari Mehdi Sahiti në kordinim me familjen e vet vendosi për hirë të Zotit t’a fal gjakun e bijës së tij Orgesa Sahitit!

Kjo burrëri e familjes Sahiti, nga fsh..Gushavc vertet meriton të shënohet me shkronja të arta në faqet e bardha të historisë sonë kombëtare!

Allahu me xhennet iu shperbleft!

FAMILJA SAHITIFAMILJA BOLETINIInicuesi i Pajtimit :Fatmir ef Latifaj

LAJME TË TJERA