Vdes Kryeprokurori i Gjakovës, Ali Selimaj

 Vdes Kryeprokurori i Gjakovës, Ali Selimaj

Ka vdekur kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Gjakovës, Ali Selimaj.

Burime të Gazetës Online “Reporteri.net” bëjnë të ditur se Selimaj ka vdekur sot.

Kryeporkurori Selimaj muaj më parë ishte trajtuar jashtë vendit për një sëmundje, por që e kishte tejkaluar dhe i ishte kthyer punës në Kosovë.

Ndërsa sot miqtë dhe familjarë të tij kanë njoftuar për vdekjen e tij.

LAJME TË TJERA