Vjen edhe një ftesë nga Gjykata Speciale

 Vjen edhe një ftesë nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale ka ftuar edhe ish pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Skender Zhitia.

Lajmin e ka konfirmuar kryetari i OVL-UÇK, Hysni Gucati.

Njoftimi i plotë:

Sapo mora lajmin që i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale është ish pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Skender Zhitia, një ish luftëtar i zoti i UÇK-së, Skenderi si gjithë luftëtarët e Ushtrisë Çlitimtare të Kosovës do të dalë i pafajshëm dhe faqëbardh.H.G

Sapo mora lajmin që i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale është ish pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Skender…

Posted by Hysni Gucati on Thursday, August 27, 2020

LAJME TË TJERA