Ylli i ‘Statler Brothers’, Harold Reid vdes në moshën 80 vjeçare

 Ylli i ‘Statler Brothers’, Harold Reid vdes në moshën 80 vjeçare

Ka ndërruar jetë, Harold Reid.Ylli Harold Reid ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeçare.Harold ishte një anëtar themelues dhe këngëtar bas për grupin e vendit, me muzikantin që vdiq të premten në qytetin e tij të lindjes, Staunton, Virxhinia.

Grupi njoftoi lajmin e trishtuar në faqen e tyre të internetit, duke shkruar në një deklaratë: ‘HAROLD REID i Vëllezërve

Statler ndërroi jetë 24 Prill, 2020. ‘ Ata shtuan: ‘Ai kishte duruar me guxim një betejë të gjatë me dështimin e veshkave. Ai është dhe do të dashurohet gjithmonë nga familja e tij, miqtë dhe miliona tifozë.Këndimi i tij, shkrimi i tij i këngës dhe komedia e tij i lumturuan brezat. Ai ka marrë me vete një pjesë të zemrave tona.

‘Vëllezërit Statler ishin të përbërë nga Harold, vëllai i tij Don Reid, Lew DeWitt dhe Phil Basley, dhe ata së pari u ngritën në famë kur u bashkuan me Johnny Cash në shahun e tij të rrugës.Ata vazhduan të fitojnë tre çmime Grammy, duke qenë më të njohurit për hitet e tyre përfshirë Lule në mur, A i mbani mend këto dhe Klasa e ’57.Përveç karrierës së tyre të suksesshme muzikore, anëtarët e grupit patën gjithashtu shfaqjen e tyre televizive kabllore, The Statler Brothers Show, e cila transmetoi për shtatë sezone në vitet 1990.

Banda u formua në vitin 1955, me katër prej tyre që së pari interpretuan muzikë ungjilli në kishat lokale.Ata shtuan: ‘Ai kishte duruar me guxim një betejë të gjatë me dështimin e veshkave. Ai është dhe do të dashurohet gjithmonë nga familja e tij, miqtë dhe miliona tifozë.Këndimi i tij, shkrimi i tij i këngës dhe komedia e tij i lumturuan brezat. Ai ka marrë me vete një pjesë të zemrave tona. ‘Vëllezërit Statler ishin të përbërë nga Harold, vëllai i tij Don Reid, Lew DeWitt dhe Phil Basley, dhe ata së pari u ngritën në famë kur u bashkuan me Johnny Cash në shahun e tij të rrugës.

Ata vazhduan të fitojnë tre çmime Grammy, duke qenë më të njohurit për hitet e tyre përfshirë Lule në mur, A i mbani mend këto dhe Klasa e ’57.Përveç karrierës së tyre të suksesshme muzikore, anëtarët e grupit patën gjithashtu shfaqjen e tyre televizive kabllore, The Statler Brothers Show, e cila transmetoi për shtatë sezone në vitet 1990.
Banda u formua në vitin 1955, me katër prej tyre që së pari interpretuan muzikë ungjilli në kishat lokale.

LAJME TË TJERA