Zhduket një vajzë në Ferizaj

 Zhduket një vajzë në Ferizaj

Një vajzë nga fshati Muhovc i Ferizajt është raportuar e zhdukur.

Sipas njoftimit nga Policia, viktima është larguar nga shtëpia dhe familjarët nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar.

LAJME TË TJERA