Zhduket një vajzë në Prishtinë

 Zhduket një vajzë në Prishtinë

Një vajzë është raportuar e zhdukur në Prishtinë.

Sipas njoftimit nga Policia, raportohet se më 11 mars, ajo është larguar nga shtëpia dhe familjarët nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

LAJME TË TJERA