200 euro gjobë për tejkalimin në vijë të plotë

Policia në Pejë sot ka pranuar njё video incizim nga njё qytetar, ku shihet se njё veturё me datё 21.05.2024 bёn tejkalim nё vijё tё plotё.

Bëhet e ditur se kundёrvajtёsit i ёshtё shqiptuar fletёgjoba prej 200 euro, 2 pikё negative dhe 3 muaj masё mbrojtёse.