Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Lajme

Merezhko: Përkrahja e Kosovës në Ukrainë po rritet

Merezhko: Përkrahja e Kosovës në Ukrainë po rritet

Deputeti ukrainas, Aleksander Merezhko, nuk ka përjashtuar një konflikt të ri të mundshëm mes Kosovës dhe Serbisë. Merezhko është shprehur se mbetet shqetësuese mossanksionimi i Serbisë ndaj Rusisë, teksa komentoi edhe Samitin për Ukrainën që do të mbahet të mërkurën dhe të enjten në Tiranë. Ai tha se Ukraina është…
Lexo më shumë