Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Entertainment

Xhaka dhe Shaqiri sërish përballë Serbisë

Xhaka dhe Shaqiri sërish përballë Serbisë

Është tërhequr sot shorti për edicionin e ri të Ligës së Kombeve. Liga A e Ligës së Kombeve është më interesantja nga të gjithë dhe ka grupe mjaft të forta. E Zvicra do të përballet sërish me Serbinë. Në grupin e katërt janë: Spanja dhe Danimarka Zvicra dhe Serbia Ndeshjet…
Lexo më shumë