Daku eskalon tërësisht, shan maqedonët e fton tifozët ta bëjnë të njëjtën

Futbollisti i Shqipërisë, Mirlind Daku, ka eskaluar pas barazimit 2-2 me Kroacinë.

Daku u bashkua thirrjes së tifozë shqiptarë që ishin të pranishëm në stadium, dhe së bashku me ta shanë Maqedonët.

Mirëpo, në një video që po qarkullon në internet – nëse videoja është autentike – Daku shihet se është ‘rrëmbyer’ nga emocionet dhe me autoparlant brohoret bashkë me tifozë.