Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Teknologji

Ducati prezantoi motoçikletën elektrike MotoE V21L

Ducati prezantoi motoçikletën elektrike MotoE V21L

Kompania Ducati prezantoi zyrtarisht motoçikletën e saj elektrike MotoE V21L në Modena këtë javë dhe në eventin ekskluziv morën pjesë një numër i vogël të ftuarish, përfshirë media të përzgjedhura evropiane. Ajo që mund të konkludohet nga fotot është se V21L duket i ngjashëm me prototipin që Ducati po teston…
Lexo më shumë