Të rëndësishme

MSh: Sot përfundon kufizimi i orarit të punës, shkak paralajmërimi për rënie temperaturash nga java e ardhshme

MSh: Sot përfundon kufizimi i orarit të punës, shkak paralajmërimi për rënie temperaturash nga java e ardhshme

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se ka përfunduar sot vendimi për kufizimin e orarit të punës për disa kategori shoqërore për shkak të temperaturave të larta. Në njoftimin e Ministrisë, thuhet se java e ardhshme do të karakterizohet me temperatura që nuk paraqesin rrezik për kategoritë e cenueshme të shoqërisë.…
Lexo më shumë
Rrahman Jasharaj paralajmëron greva në shtator

Rrahman Jasharaj paralajmëron greva në shtator

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknoligjisë vitin e kaluar kishte marrë vendim që pajisjen e nxënësëve me tekste shkollore ta bëjë nëpërmjet platformës e-kosova, duke i subvencionuar financiarisht prindërit për blerjen e librave. Por, kjo metodë e furnizimit të nxënësve me libra shkollorë, përfshirë edhe vonesat e shkaktuara nga shtëpitë…
Lexo më shumë
Pacientja denoncoi spitalin ALOKA për trajtim të pandërgjegjshëm, policia fillon hetimet

Pacientja denoncoi spitalin ALOKA për trajtim të pandërgjegjshëm, policia fillon hetimet

Në mungesë të shërbimeve të mirëfillta në spitalet publike, qytetarët e Kosovës u drejtohen institucioneve shëndetësore private. Por, edhe këto institucione shpeshherë denoncohen nga qytetarët për trajtime të pandërgjegjshme. Pacientja V.G. ka bërë denoncim në Policinë e Kosovës kundër Spitalit Aloka lidhur me trajtimin e pandërgjegjshëm ndaj saj, me pretendimet…
Lexo më shumë
Injorohen vërejtjet e BE’së – Kuvendi miraton Projektligjin për Këshillin e Pavarur të Mediave

Injorohen vërejtjet e BE’së – Kuvendi miraton Projektligjin për Këshillin e Pavarur të Mediave

Kuvendi i Kosovës arritur të miratoj Projektligjin për Këshillin e Pavarur të Mediave. Pro këtij Projektligji votuan 59 deputet kurse 2 të tjerë abstenuan. Deputetët që abstenuan ishin Dimal Basha dhe Eman Rrahmani. Kryeparlamentari Glauk Konjufca para hedhjes në votim të këtij Projektligji, u shpreh se “nuk pasna pa ndonjëherë…
Lexo më shumë