Erëra të forta në Dukagjin, ‘fluturon’ çatia e stacionit policor në Junik

Rrafshi i Dukagjinit sot u godit nga erërat të forta që shkaktuan shumë dëme material në atë pjesë, duke detyruar qytetarët të dalin për të intervenuar.

Sinjalizuesit e Sinjalit kanë dërguar pamje nga atje, ku shihet se erërat e forta kanë shkaktuar dëme materiale.

Në pamje shihet se dëme ka pësuar edhe çatia e stacionit të Policisë, teksa sinjalizuesit pohojnë se ka dëme edhe në rrjetin elektrik dhe internet në shtëpi private.