Haradinaj në Mitrovicë: Ky qytet i lënë pas dore na thërret për ndërgjegjësim

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, deklaroi se Mitrovica është qytet i lënë pas dore dhe qytet që na thërret për ndërgjegjësim.

“Sot në Mitrovicë, në iftarin e organizuar nga kryetari i degës z. Qazim Nimani, me struktura të Aleancës dhe personalitete të respektuara nga ky qytet. Mitrovica, qytet i lënë pas dore, na thërret për ndërgjegjësim. I kemi borxh të gjithë!”, shkroi Haradinaj në postimin e tij në Facebook.