Ka tre miIiardë doIIarë pasuri: Ky është shqiptari më i pasur në botë

Pasuria e tij është më shumë se tre miliardë dollarë, ndërsa numëron biznese të suksesshme në 39 shtete të botë.

Nazif Destani është vëllai i aktorit të njohur Blerim Destani. Pasuria e tij i kalon tre miliardë dollarë dhe ai konsiderohet si shqiptari më i pasur në botë,

Nazifi nuk është person publik, pasi është shumë i rezervuar me kamerat.

Babai i tij është Lazim Destani dhe është president i “Ecolog International”, që gjithashtu ka në pronësi klubin e futbollit Shkëndija nga Tetova, e cila edhe aktualisht eshte kampione e Maqedonise.

Nazif Destani është biznesmen i suksesshëm, që numëron biznese të suksesshme në 39 shtete të botës./mapo.al