Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale mban takim me ministrin Murati

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale mban sot takim me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati.

Takimi do të zhvillohet në orën 11:00.