Kurti sot viziton Ministrinë që drejtohet nga Nenad Rashiq

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot do të vizitojë Ministrinë për Komunitete dhe Kthim, me rastin e nënshkrimit të kontratave të përfituesve të thirrjes për përkrahje të bizneseve në kuadër të masës 1.9 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike.

Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se pas takimit me ministrin për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, do të ketë deklarim të përbashkët për media.

Ngjarja do të fillojë nga ora 15:00.