Mësohet identiteti i dy të plagosurve në Rahovec

Pak çaste më parë, 07 Press raportoi për dy të plagosur në Rahovec.

Redaksia jonë tashmë ka arritur të mësojë se ata janë vëllezër.

Bëhet fjalë për N.V dhe L.V.

Njëri prej tyre është në gjendje më të rëndë dhe raportohet të jetë dërguar menjëherë për në Prishtinë.

Lajmi në përditësim…