Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Nagavci merr pjesë në përurimin e një shkolle në Junik

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arberie Nagavci sot do të bëjë përurimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Edmond Hoxha”, në Junik.

Ceremonia e përurimit të objektit të ri të shkollës bëhet në ora 12:30.