Në spitalin e Pejës kryhet një intervenim I rrallë tek pacientja me tumor

Në spitalin e Pejës kryhet një intervenim i rrallë.

Bëhet fjalë për një paciente të re e cila vuante nga karcinom ovariale metastatike (tumori).

Operimi u krye me sukses nga kirurg Dr. Fazli Shala, gjinekologu Dr. Blerim Daci, si dhe në bashkëpunim me kirurgun italian Blerim Daci.

Në njoftimin e këtij spitali thuhet se bashkëpunimi i tillë po e mundëson të kryhen intervenime që kryhen vetëm në institucionet më të njohura botërore.