Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Një objekt është ‘ekstra’ në këtë foto, a mund ta shihni cili?

Sa herë që testojmë mendjen tonë, i japim një shans për të përmirësuar aftësitë e saj dhe për t’u bërë më e mprehtë dhe më e shpejtë.

Kjo është arsyeja pse ne nuk duhet të humbasim kurrë një mundësi për të zgjidhur çdo sfidë që e vë trurin tonë në provë.

Andaj, ne ju sjellim një foto që do të testojë “aftësitë tuaja të vëzhgimit”.
Aty (në foto) ka vetëm një gjë që nuk përputhet me të tjerat.

Kushtojini vëmendje detajeve dhe, më e rëndësishmja, argëtohuni.

Në ilustrimin që duket si një drekë krejtësisht e zakonshme, është një objekt që nuk i përket.

Detyra juaj është të merrni me mend se cili objekt është. /Telegrafi/

TË NDËRLIDHURA