Një zjarrfikës i lënduar nga intervenimi i mbrëmshëm në Zatriq

Është lënduar një zjarrfikës në fshatin Zatriq të Rahovecit, teksa po shuante zjarrin në pyllin e fshatit.

Zjarrfikësi është duke u trajtuar në spitalin e Gjakovës, ndërkaq raportohet se pyllit i është vënë zjarri nga disa persona të panjohur.

“Raportohet se nga persona të pa njohur i është vënë zjarri pyllit të fshatit. Zjarrfikësit kanë shuar zjarrin. Gjatë tentimit për shuarjen e zjarrit, një zjarrfikës ka pësuar lëndime dhe është duke u trajtuar në Spitalin e Gjakovës. Nuk dihet vlera e dëmit të shkaktuar. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.

Neki Hoti nga Ratkoci lë Gjermaninë për Kosovën: S’ka me Kosovë, rroga 1 mijë euro – atje shumë stres