Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Nuk kishin vend për lavatriçe, ndaj dolën me një zgjidhje gazmore që u bë hit

Këta njerëz nuk kishin vend për një lavatriçe në banjën e tyre.

Por, kjo nuk i pengoi ta vendosnin gjithsesi.

Nuk do ta besoni kur të shihni se si e bënë këtë.

Shikoni imazhin e mëposhtëm dhe jepni vlerësimin e juaj. /Telegrafi/