“Pse nuk funksionoi martesa”, Blero shpërthen në lot në intervistën me Afronën

Është publikuar një promo më e gjatë e podcast-it të Blero Muharremit me Afrona Dikën.

Në një minutë, kuptohet se është fjala për një intervistë tejet emocionale, mes lotëve.

‘Përse nuk na ka funksionuar martesa Blerim?’, ka qenë një nga pyetjet e Afronës. ‘Je zhdukë nga jeta jem’, dëgjohet duke i thënë Blero.

Ish çifti shihet i prekur dhe në lot që vinin nga të dyja anët.

PODKASTI