Punime në rrugët kryesore të Rahovecit, zyrtari i LDK-së “blen” helikopter

Punime të shumta në shumicën e rrugëve të qytetit të Rahovecit.

Kjo ka ndikuar që opozitarët në këtë komunë të ironizojnë me zyrtarët komunalë dhe vet kryetarin në veçanti, përcjell 07 Press.

“Prurja” e fundit në LDK, Enis Durguti, është tallur me këto punime, duke shkruar përmes Facebook-ut se ka blerë një helikopter.

Sipas tij, kjo është e vetmja mënyrë transporti momentalisht në qytet.