Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Rama mbledh asamblenë socialiste, pritet përjashtimi i disa prej anëtarëve të partisë

Asambleja Socialiste e thirrur nga Edi Rama ka në fokus situatën aktuale të bazës socialiste.

TCH raporton se në këtë asamble pritet edhe një zhvillim tjetër.

Bazuar në statusin e PS nuk përjashtohet mundësia e përjashtimit nga asambleja të disa prej anëtarëve të saj.

Bëhet fjalë për ata anëtarë të cilët kanë munguar në asambletë e shkuara si dhe në kongres.

Përfshi disa të tjerë të cilët nuk janë përfshirë në jetën  e partisë në bazë dhe nuk janë përshirë në raportime të zonave të tyre të mbikëqyrjes.