Shembet dheu, bllokohet rruga Prizren – Prevallë

Rruga Prizren-Prevallë, më saktësisht në hyrje të fshatit Reçan është bllokuar si pasojë e shembjes masive të dheut dhe gurëve.

Qytetarëve u kërkohet që t’i shfrytëzojnë rrugët alternative tjera për Prevallë dhe Brezovicë.

Ende nuk dihet nëse ekipet kompetente kanë dalë në vendin e ngjarjes.

Në këtë pjesë, edhe më herët ka pasur rrëshqitje të dheut.