Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

M M

5640 Posts
Merezhko: Përkrahja e Kosovës në Ukrainë po rritet

Merezhko: Përkrahja e Kosovës në Ukrainë po rritet

Deputeti ukrainas, Aleksander Merezhko, nuk ka përjashtuar një konflikt të ri të mundshëm mes Kosovës dhe Serbisë. Merezhko është shprehur se mbetet shqetësuese mossanksionimi i Serbisë ndaj Rusisë, teksa komentoi edhe Samitin për Ukrainën që do të mbahet të mërkurën dhe të enjten në Tiranë. Ai tha se Ukraina është…
Lexo më shumë
Kongresistja amerikane do të sponsorizojë rezolutë në Kongres, që dënon përdhunimet gjatë luftës në Kosovë

Kongresistja amerikane do të sponsorizojë rezolutë në Kongres, që dënon përdhunimet gjatë luftës në Kosovë

Bashkia e Nju Jorkut në SHBA të hënën ka organizuar një manifestim për nder të 16-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Në manifestimin e organizuar, përveç udhëheqësve bashkiakë, kishte edhe përfaqësues të Kongresit amerikan. Kongresistja amerikane nga radhët e demokratëve, Alexandria Ocasio-Cortez, tha me këtë rast se do të bashkësponsorizoj një…
Lexo më shumë