Sport

Krerët e futbollit të Norvegjisë dhe të Kosovës zotohen për thellim të bashkëpunimit

Krerët e futbollit të Norvegjisë dhe të Kosovës zotohen për thellim të bashkëpunimit

Në prag të ndeshjes miqësore ndërmjet Norvegjisë dhe Kosovës, presidentja e Federatës së Futbollit të Norvegjisë, Lise Klaveness, organizoi një drekë zyrtare për delegacionin e Federatës së Futbollit të Kosovës, të kryesuar nga presidenti Agim Ademi. Në një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore, presidentja Klaveness i dëshiroi mirëseardhje delegacionit kosovar…
Lexo më shumë