Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Iu gjetën 33 mijë euro në veturë, Policia çon në stacion dy persona

Policia e Kosovës njofton se ka shoqëruar në stacion dy persona nën dyshimet për shmangie nga tatimi.

“Mbrëmë rreth orës 21:00, nga zyrtarët policor të stacionit të Fushë Kosovës, janë shoqëruar në stacion dy persona të cilëve u janë gjetur dhe sekuestruar një shumë të parave”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Shuma e sekuestruar, sipas Policisë, është rreth 33 mijë euro dhe sekuestrimi u bë në rrugën e Pejës, në Bresje, kur automjeti me të cilin po lëviznin, është ndaluar nga policia për një kontroll rutinor.

“Personat e dyshuar nuk kanë arritur të dëshmojnë prejardhjen e parave të sekuestruara, andaj është iniciuar rast për shmangie nga tatimi”, thotë Policia.

Në fund, njoftohet se dy personat e ndaluar, janë liruar.

“Pas intervistimit dhe përfundimit të procedurave të nevojshme policore në konsultim me prokurorin e shtetit, janë liruar në procedurë të rregullt”.