Ky është lokali në Deçan ku nuk lejohen burrat

Lokali “Agallarqe” ka hapur dyert për Gazeten Insajderi. Ndryshe nga vendet e tjera, kjo hapësirë ka një të veçantë, aty nuk lejohen meshkujt.

Nurije Cacaj këtë ide e nisi para 4 viteve. Ajo ka shpejguar për detajet interesante dhe ushqimet e ndryshme që shërbehen aty.

E njëjta ka treguar edhe për organizimet e shumta dhe suksesin e saj si biznesmene.

Video e plotë: