Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

“Lufta” mes ujqve dhe kuajve në Opojë (Video)

Skena të rralla dhe të dhimbshme janë parë në Opojë.

Ujqit kanë sulmuar dy kuaj në një fushë.

Nuk dihet epilogu final nëse kuajt kanë shpëtuar nga ky sulm.