Momenti kur Njësia Speciale e Policisë së Kosovës merr nën kontroll Komunën e Zveçanit dhe patrullon në qytet

Pjesëtarë të policisë së Kosovës kanë hyrë në ndërtesën e komunës së Zveçanit, transmeton Demokracia.com.

Në rrugë ka një sasi të madhe tymi nga gazi lotsjellës dhe granatat trullosëse.

Mjetet e blinduara dhe njësitë speciale të policisë ndodhen para ndërtesës së komunës.

Më poshtë e gjeni videon kur Njësia Speciale e Policisë së Kosovës e merr nën kontroll komunën e Zveçanit: