Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Suedia e mbështet hapjen e shpejtë të bisedimeve për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Ministrja e Jashtme e Suedisë, Ann Linde, tha se mbështesin hapjen sa më të shpejtë të bisedimeve të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian.

Linde përmes një cicërime në rrjetin social Twitter tha se që tani ka konsultime të gjera dhe një rrugë përpara për Maqedoninë e Veriut.

“Suedia mbështet hapjen sa më të shpejt të bisedimeve të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në BE” ka shkruar mes tjerash ajo në Twitter.