Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Dy të dyshuarit për vrasjen e Liridonës mbrohen në heshtje

Avokatët të dyshuarve kanë dalur nga seanca që po mbahet ndaj Naim Murselit dhe dy të tjerëve për vrajsen e Liridona Ademajt.

Njëri nga avokatët për medie ka thënë se kanë paraqitur pretendimet e tyre dhe se tash pritet vendimi i gjykatës.

“Në seancën dëgjimore, ne i paraqitem pretendimet tona, tash pritet vendimi”, ka thënë njëri nga avokatët.

Ndërsa mësohet se dy të dyshuarit, Granit Pllava dhe Kushtrim Kokalla janë mbrojtur në heshtje, shkruan EO.