Glauk Konjufca

Deputeti Rrahmani pamundësoi votimin e Projektligjit për shëndetin riprodhues, kritikohet nga kryetari Konjufca

Deputeti Rrahmani pamundësoi votimin e Projektligjit për shëndetin riprodhues, kritikohet nga kryetari Konjufca

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, e ka kritikuar një deputet të Vetëvendosjes se nuk po merr pjesë qëllimshëm në votim në mënyrë që të mos kalohet në votim Projektligji për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor. Mësohet se ai është deputeti Eman Rrahmani. “Një deputet nga mazhoranca qëllimshëm nuk…
Lexo më shumë