Tags : Ndihmë

LAJME

Kërkohet ndihmë urgjente për shërimin e Bashkim Fazliut, i duhen

Bashkim Fazliu është aksidentuar me traktor në Brecë të Podujevës, në të cilin aksident ka mbetur i vdekur edhe nipi i tij 14 vjeçar, Gentian Fazliu. Nëse nuk sigurohen paratë për ta dërguar për operim jashtë vendit, jeta e Bashkimit është në rrezik. Operimi bëhet në boshtin kurrizor dhe palcën kurrizore, ku Bashkimi është i […]Read More

LAJME

Faton Tmava nga Prishtina ka nevojë për ndihmë – i

Faton Tmava, 35-vjeçar nga Prishtina vuan nga një sëmundje e zorrëve. Por që të shërohet nga kjo sëmundje atij i duhen 200 mijë euro. Të gjithë ju që dëshironi ta ndihmoni Fatonin mund të lajmëroheni në numrat e telefonit të familjes së tij: 00383 44 49 99 62 si dhe 00383 45 92 77 85 […]Read More