Tags : Posta

Dhjetra punëtorë të Postës në pritje të rezultateve për COVID-19,

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Postës së Kosovës, Etrit Hoti ka thënë se kjo ndërmarrje nga e premtja po përballet me gjendjen më të rëndë në historinë e vet. Deri më tani 12 punëtorë të Postës së Kosovës janë infektuar me koronavirus dhe sipas Hotit dhjetra punëtorë të tjerë janë në ankth dhe presion […]Read More

Një punonjës i administratës së Postës i prekur nga COVID

Në administratën qendrore të Postës së Kosovës, një punonjës është prekur nga COVID -19, nga pasdita e djeshme, i cili pasi ka rezultuar pozitiv ka njoftuar kolegët e punës dhe tani ndodhet në vetëizolim në shtëpinë e tij. Posta bën të ditur se të gjithë kolegët e tij të punës kanë kryer mbrëmë dhe sot […]Read More