Ekonomi

Nuk ndalen abuzimet me çmime në Kosovë

Nuk ndalen abuzimet me çmime në Kosovë

Konsumatori i varfër kosovar, pos përballjes thuaja të përditshme me çmime të reja të ngritura për shumë produkte elementare, po përballet përditë edhe me “lojën” me çmime, që bëjnë tregtarët, sidomos në rrjetet e marketeve dhe supermarketeve të mëdha, brenda për brenda hapësirave tregtare. Sipas zyrtarëve të MINT, rastet më…
Lexo më shumë
Pas Klan Kosovës, ARBK ia pezullon certifikatën edhe kompanisë Artmotion

Pas Klan Kosovës, ARBK ia pezullon certifikatën edhe kompanisë Artmotion

Zëvendës drejtorja e ARBK, Lebibe Haliti, ka marrë vendim t'ia shfuqizojë certifikatën e biznesit kompanisë “Art Motion”. Ditë më parë, iu shfuqizua certifikata Klan Kosovës. Ndërsa, sipas këtij vendimi, që mban datën 22 qershor (dje), tashmë certiifikata i është shfuqizuar krejt kompanisë “Art Motion”. Sipas këtij vendimi të MINT, ARBK…
Lexo më shumë
Bëhet ekzekutimi i pagesës për 500 punëtorët e parë të angazhuar përmes ‘Super Puna’

Bëhet ekzekutimi i pagesës për 500 punëtorët e parë të angazhuar përmes ‘Super Puna’

Është bërë ekzekutimi i pagesës për 500 punëtorët e parë të angazhuar përmes “Super Puna” për muajin shkurt. Sipas njoftimit të Ministrisë së Financave, bizneset që angazhojnë punëtorë përmes kësaj platforme duhet të kalojnë disa verifikime. “Super Puna njofton që është bërë ekzekutimi i pagesës për 500 punëtorët e parë…
Lexo më shumë